Üres

0 Ft

Belépés

A kosarad üres

Vásárlói tájékoztató

Kedves Vásárló, Tisztelt Látogató!

A FilteRon Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2007 óta van a piacon, de munkatársaink tapasztalatai ezen a téren több, mint 18 éves múltra tekintenek vissza. Elsősorban az ipar különböző területein tevékenykedünk. Bemutató teremmel nem rendelkezünk, így az elérhetőségben megadott címen ügyfeleket nem tudunk fogadni. Kiskereskedelem céljából készítettük az alábbi webáruházat, melyben egyéni felhasználáshoz megtalálhatja a vízszűréséhez szükséges termékeket. Termékeink ipari vízszűrésre, vízkezelésre vagy berendezések, gépek védelmére, technológiai szűrésre használhatók.
Adószám: 13939085-2-41

Tisztelt Ügyfeleink!
A jelenlegi érvényes jogszabályok értelmében az általunk forgalmazott Aquafilter termékek most csak ipari vízszűrésre használhatók!
Az érvényes ÁNTSZ engedélyek kézhezvételét követően ismételten forgalmazni fogjuk ivóvíz szűrésére alkalmas termékeinket!
Megértésüket és türelmüket köszönjük. 

A webáruházban közölt árak bruttó fogyasztói árak, forintban értendők. 
Az árak a szállítási, szerelési, beüzemelési költséget nem tartalmazzák. 
A postaköltség minden esetben a Megrendelőt, a Vevőt terheli.
A csomagszállítási díjak a mindenkori magyar belföldi postai díjaknak felelnek meg (2022.01.01- től):

https://www.posta.hu/static/internet/download/Lapdijszabas_20220101_Hun.pdf
Nem megfelelő szállítási cím megadásával, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni. A számla minden esetben benne lesz a csomagban vagy a Feladóvevény alatt.
A megrendelt termék, amennyiben van raktáron, 2-3 munkanapon belül postázzuk a megadott címre.
Amennyiben nincs, pont kifogyott a kért termék, megrendeléskor értesítjük a Vevőt az általa megadott e-mail címen vagy telefonszámon az áru érkezésének várható idejéről. Amennyiben az időpont a Vevőnek nem felel meg visszavonhatja rendelését.
Az áru értékének kiegyenlítése kiszállításkor utánvéttel vagy bankszámlaszámunkra előreutalással történik. Személyes átvétel esetén előreutalás vagy készpénz.
Utalás esetén a rendelt terméket, akkor adjuk fel, amint a számlánkra megérkezett az áru ellenértéke. A feladásról e-mailben értesítést küldünk. Amennyiben a rendelés ellenértéke 8 naptári napon belül nem érkezik meg bankszámlánkra, a rendelést automatikusan töröljük.
Előreutalás esetén a megjegyzés rovatba kérjük a Megrendelő nevét, a számla sorszámát feltüntetni!

A XIII. és IV. kerületbe 15.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén termékeinket ingyenesen kiszállítjuk! 

Adatvédelem:
Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenül szükségesek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számla kiállításához. Ezek nélkül a rendelés érvénytelennek minősül. A Vevő teljes körű felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok a valóságnak megfelelnek.
Az Eladó a birtokába jutott adatokat elektronikus rendszerében tárolja, bizalmasan kezeli és kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel. Harmadik félnek nem adja tovább, kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el.

A vásárlástól való elállás joga:

  • A Vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mail-en vagy telefonon. Ebben az esetben a Vevőt semmilyen költség nem terheli.
  • A Vevő az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, de csak abban az esetben, ha a csomagot nem bontotta fel, eredeti, bontatlan a csomagolás. Ezen elállási szándékot mindenképpen írásban kell jelezni. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által már kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni.
  • A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik az Eladót terhelő kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire. Ez a Megrendelőt terheli!
  • Kizárólag sérülésmentes, eredeti, bontatlan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles az Eladó a teljes vételárat a Vevő részére megtéríteni. 
  • Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 
  • Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem áll módunkban átvenni.
  • A helytelen beszerelésből, beüzemelésből okozott károkért felelősséget nem vállalunk.

Csere:
Gyári hiba esetén a jogszabálynak megfelelően, saját költségünkre cseréljük a termékeket. 
A visszaküldött terméket megvizsgáltatjuk, annak érdekében, hogy bizonyított legyen a tény, hogy a meghibásodás gyártási eredetű. Amennyiben a meghibásodás gyártási hiba következménye, a hibát javítással vagy cserével a lehető legrövidebb időn belül kiküszöböljük.
Amennyiben a garanciális igény megalapozott a cserélt / javított termék szállítási díját magunkra vállaljuk, a hibás árut azonban Önnek kell visszajuttatni hozzánk.
Téves rendelés, vagy bármilyen más okból eredő csere esetén nem áll módunkban utánvétes vagy bérmentesítés nélkül feladott csomagokat átvenni! 
A visszaküldés díja mindig a Vevőt terheli!
Használt terméket a vásárlástól való elállás, csere keretén belül semmilyen körülmények között nem áll módunkban átvenni.

Garancia:
Rendeltetésszerű használat mellett termékeinkre 12 hónapos garanciát vállalunk. A garancia miatt a számlát őrizze meg!
Kérjük, hogy a készüléket megfelelően használja, mert az ebből eltérő használat, szakszerűtlen kezelés esetén a jótállás nem érvényesíthető. A helytelen beszerelésből, beüzemelésből okozott károkért felelősséget nem vállalunk.
Nem tartozik a garancia körébe a természetes használat folytán cserélendő alkatrészek pótlása.

Filteron Kft. semmilyen kárért nem vállal felelősséget, ami jelen weboldal közvetlen vagy közvetett használatából ered. 

Kérjük olvassa el honlapunkon található Adatkezelési tájékoztatónkat, melyben minden információt megtalál. Rendelés esetén a jelölő négyzet kipipálásával jóvá kell hagynia adatai kezelését. 


 

Azonnali üzenet küldés

Írja meg nekünk véleményét, kérdését a webáruházzal kapcsolatban!
Ha megadja e-mail címét is, akkor szívesen válaszolunk a kérdésére.